Na přípravu jídla avokádový toast budeme potřebovat tyto suroviny:
Množství na 2 porce: 1 zralé avokádo, 1 špetka mletého bílého pepře, 1 špetka hrubě mletého pepře, 2 špetky soli, 2 lžičky majonézy, 1/2 lžičky cukru krupice, 4 plátky toastového chleba
Postup přípravy receptu:
Avokádo nakrájíme na malé kousky, vložíme do misky, přidáme majonézu, pepř, sůl, cukr a promícháme.
V toustovači si připravíme toasty, na které namažeme připravené avokádo a podáváme.
Další články
Italské bazalkové pesto zalijeme olejem z oliv.
Plněné avokádo vyzdobíme koriandrem.
Bramborový salát s červenou řepou, petrželkou a vařenými vejci.
Špenátové pesto se používá při přípravě majonézových dipů.
Pomazánka z patizonu se hodí k namazání na čerstvé pečivo.
Cuketová pomazánka získá říz díky chilli papričkám.
Avokádové guacamole posypeme kořením fajitas.
Cuketové pesto podle chuti nakonec dosolíme.
Avokádové pesto se hodí k těstovinám.
Avokádová pomazánka se podává na pečivu a s lístky bazalky.
Fenyklová pomazánka s bylinkami.
Avokádový salát dobře promícháme.
Avokádový dip dochutíme a promícháme.
Patizonový salát pokapeme citronovou šťávou.
Avokádový toast plní břicha a žaludky strávníků dobrým jídlem a jejich mysl dobrou náladou.