Na přípravu jídla caprese s rajčaty budeme potřebovat tyto suroviny:
1 buvolí mozzarella, 1 větší rajče, bazalka, sůl, olivový olej, ocet balsamico glazé
Postup přípravy receptu:
Rajčata omyjeme, nakrájíme na plátky, rozložíme na talíř, poklademe natrhanou buvolí mozzarellou, přidáme lístky bazalky, osolíme a pokapeme olivovým olejem a octem balsamico glazé.
Caprese s rajčaty podáváme s rozpečenou bagetou.
Další články
Domácí kondenzované mléko s vanilkovým cukrem a máslem.
Sladkokyselá omáčka chutná k masu.
Špagety aglio olio s česnekem a petrželkou ozdobíme při podávání hoblinkami parmezánu.
Třešňová omáčka chuťově doplní pečená masa.
Sůl kamenná vytváří v přírodě velké krystaly.
Brambory s koprem a zeleninovým salátem jako přílohou.
Hořčicovo medová omáčka se hodí k těstovinám.
Cuketové čatní s rajčaty necháme vychladnout.
Sterilovaná rajčata se hodí kupříkladu na přípravu rajské polévky.
Sterilovaná cuketa jako okurky kterou uzavřeme a sterilujeme.
Kopr v octu se hodí k přípravě polévek a omáček.
Dušený patizon s rajčaty podáváme posypaný bazalkou.
Mléčná polévka s koprem doplní svou chutí nakrájené oloupané brambory.
Cuketová omáčka na špagety s rajským protlakem.
Caprese s rajčaty patří mezi recepty, na jejichž přípravu se hodí ocet. Pozvěte ocet do kuchyně a na poličky spíže.