Na přípravu jídla podle receptu nakládaný bůček budeme potřebovat tyto suroviny:
1 kg bůčku, 24 stroužků česneku, 5 bobkových listů, 5 kuliček celého pepře, mletý pepř, sůl, mletá pálivá paprika, kari koření, grilovací koření, worcesterová omáčka
Postup přípravy receptu:
Bůček si nejprve uvaříme společně s kuličkovým pepřem, bobkovým listem a 12 stroužky česneku. Ještě teplý bůček potřeme marinádou, kterou jsme si připravili z 12 zbylých stroužků česneku utřených se solí, lžičkou mletého pepře, mletou pálivou paprikou, grilovacím a kari kořením a několika kapkami worcesterové omáčky.
Takto pomazaný bůček zabalíme do alobalu a po vychladnutí vložíme do lednice, kde jej necháme 5 dní proležet.
Další články
Pečený bůček s medovou kůrčičkou pečeme 90 minut.
Americký jogurt podáváme ještě teplý.
Americké fazole dochutíme kečupem.
Pečený králík na zelenině se peče za občasného podlévání.
Polévka z kachních kostí se doplní sekanou pažitkou.
Banánová bábovka potřená mlékem.
Hořčicovo medová omáčka s kysanou smetanu.
Americké cookies pečeme cca 20 minut.
Pečený králík se zelím chutná s bramborovým knedlíkem.
Králík pečený na hořčici za průběžného podlévání vývarem.
Banánová polévka z mléka.
Pečený bůček s kostí chuťově doplní kyselé okurky a krajíc chleba.
Medová buchta na plech ve které jsou přidané rozinky.
Pikantní medová žebra marinujeme a grilujeme.
Nakládaný bůček je recept na přípravu jídla, které umí zahřát i zasytit.
Bůček je poměrně levné maso prorostlé sádlem tvořící základ mnoha lahůdek.