Na přípravu jídla avokádový krém budeme potřebovat tyto suroviny:
1 avokádo, sůl, 2 stroužky česneku, 100 g sýru niva, 150 g pomazánkového másla, mletý pepř
Postup přípravy receptu:
Z rozpůleného avokáda odstraníme pecku, dužinu vydlabeme ze slupky a rozmačkáme, přidáme najemno nastrouhaný sýr niva a ostatní suroviny a dobře promícháme.
Avokádový krém namažeme na rozpůlené a na troše oleje osmažené bagety nebo tousty, posypeme bazalkou a oregánem a podáváme.
Další články
Italské bazalkové pesto zalijeme olejem z oliv.
Avokádový tatarák chutná na opečených bagetách.
Plněné avokádo vyzdobíme koriandrem.
Avokádová pomazánka se podává na pečivu a s lístky bazalky.
Bramborový salát s červenou řepou, petrželkou a vařenými vejci.
Avokádový toast s majonézou.
Avokádový salát dobře promícháme.
Avokádové pesto se hodí k těstovinám.
Patizonový salát pokapeme citronovou šťávou.
Špenátové pesto se používá při přípravě majonézových dipů.
Cuketová pomazánka získá říz díky chilli papričkám.
Pomazánka z patizonu se hodí k namazání na čerstvé pečivo.
Cuketové pesto podle chuti nakonec dosolíme.
Tatarák z cukety se maže na topinky.
Avokádový krém plní břicha a žaludky strávníků dobrým jídlem a jejich mysl dobrou náladou.