Oko

Frankfurtská polévka s párkem recept

Polévka se hodí jako hlavní jídlo i první chod.

Na přípravu jídla frankfurtská polévka s párkem budeme potřebovat následující suroviny:
Množství na 2 porce: 1 párek, sádlo, trochu hladké mouky, mletou červenou papriku, mletý pepř, vývar, 2 brambory, česnek

Postup přípravy receptu: Na rozehřátém sádle si osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku, zasypeme ji moukou a připravíme si světlou zásmažku, do které přidáme mletou papriku a pepř. Zásmažku prošleháváme metlou, zalijeme částí vlažného vývaru, uvedeme do varu a 20 minut vaříme.

Brambory uvaříme a poté je přidáme do polévky i s vodou, přidáme česnek a párky podušené na sádle.


Další recepty

Bílá polévka z hlívy ústřičné se zavařeným vajíčkem.
Cuketový koláč se sýrem podáváme ozdobený petrželkou.
Frankfurtská polévka se podává nejlépe s pečivem.
Bílá polévka z králíka s rozkvedlaným vaječným žloutkem.
Německý eintopf získá kašovitou konzistenci.
Cuketový nákyp s mrkví podáváme s oblohou.
Mochna husí tvoří husté porosty.
Tradiční polévka eintopf se vaří z různých druhů masa a spousty zeleniny.
Cuketový nákyp se sýrem zapečeme jen zvolna v troubě.
Gulášová polévka z mletého masa se hodí i jako samostatné jídlo.
Z Bavorska pochází bavorský eintopf připravený z uzeného masa.
Bílé kameny Sloní skály stojí v lese u obce Jítrava.

Frankfurtská polévka s párkem se již v českých kuchyních zabydlela a zpestřuje obsah polévkových talířů. Nechte recept na frankfurtskou polévku s párkem ukázat, co umí na stole vykouzlit.

Recepty:

Husí kaldoun se doplní širokými nudlemi.

Německé knedlíčky do polévky zavaříme.

Na žemlové knedlíčky do polévky si připravíme žemle a strouhanku.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů