Oko

Řízky z králíka

Králík a recepty z něj.

Na přípravu jídla podle receptu řízky z králíka budeme potřebovat tyto suroviny:
2 zadní králičí stehna, sůl, trojobal (hladká mouka, vejce, strouhanka), olej na smažení

Postup přípravy receptu:
Zadní stehna vykostíme, lehce je naklepeme a osolíme.

Poté králičí stehna obalíme v trojobalu (hladká mouka, vejce, strouhanka) a osmažíme na rozpáleném oleji v pánvi dozlatova.

Řízky z králka podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo jinou vhodnou přílohou.


Další články

Pečený králík se zelím chutná s bramborovým knedlíkem.
Králík na smetaně ke kterému do pekáče přidáme pokrájenou slaninu.
Svíčková z králíka a halali.
Cuketový bramborák pečený v troubě vyhřáté na 180 stupňů.
Hovězí jazyk na smetaně chutná s bramborovou kaší.
Králík pečený na hořčici dozlatova.
Cuketové pyré chutná s vařenými brambory.
Dušený patizon na smetaně s česnekem a koprem nechte chvilku odležet.
Pečený brambor v alobalu s kouskem bylinkového másla.
Mangové pyré dochutíme tabascem a citronovou šťávou.
Králík na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem jako vhodnou přílohou.
Pečený králík na zelenině se peče za občasného podlévání.
Sladkokyselá omáčka se hodí k masu.
Mleté řízky se sýrem a cuketou smažíme dozlatova.

Řízky z králíka se hodí k nasycení strávníků, naplnění vyhládlého žaludku a umí i pohladit nos i jazyk svou vůní a chutí.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů