Oko

Kachní játra na cibulce recept

Kachna a recepty z ní.

Na přípravu jídla kachní játra na cibulce budeme potřebovat tyto suroviny:
Množství na 4 porce: 400 g kachních jater, 2 cibule, 20 g oleje, mletý pepř, sůl, drcený kmín, tymián, 320 g rýže

Postup přípravy receptu:
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme ji dozlatova na rozpáleném oleji.

Kachní játra omyjeme, opepříme mletým pepřem, okmínujeme a přidáme je do pánve. Zatím nesolíme, aby nám játra zůstala křehká.

Osmahneme z obou stran, poté játra zalijeme vodou a necháme 15 minut dusit pod poklicí.

Poté osolíme, játra vyjmeme z pánve a cibuli ve vodě rozmixujte (omáčka se tím zahustí).

Kachní játra na cibulce podáváme s rýží, do které přimícháme tymián.


Další články

Moravské dušené zelí získá během své přípravy kašovitou konzistenci.
Cuketové knedlíky vložíme do vroucí osolené vody.
Kuře pečené na medu podáváme s bramborovou kaší.
Recept na bazalkové pesto s parmezánem.
České dušené zelí zaprášíme hladkou moukou.
Těstoviny s bazalkovým pestem podáváme posypané parmezánem.
Krůtí játra s fenyklem a jablky posypeme fenyklovými lístky.
Kachna na medu má křupavou kůrčičku.
Kachna se zelím a knedlíkem připraveným v páře.
Kachna na pomerančích se peče 1,5 až 2 hodiny.
Grilovaná vepřová játra recept na grilování.
Cuketové chlupaté knedlíky doplníme osmaženou cibulkou.
Kachna pečená na zelí chutná s knedlíkem.
Pizza doma pečená na několik zůsobů podle několika receptů.

Recept na kachní játra na cibulce má ve svém nitru ukrytu chuť a vůni tradičního jídla.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů