Oko

Jak upravit sojové maso

Jak upravit sojové maso
Jak upravit sojové maso. Obrázek: Wikipedia, autor: Thamizhpparithi Maari.

I lidé, kteří nejsou vegetariáni nebo vegani, dostanou občas chuť dát si místo masa něco lehčího. Existuje celá řada potravi, po kterých lze sáhnout a jednou z nich je sojové maso, které se však netěší příliš dobré pověsti. Je to, mimo jiné, zapříčiněno i tím, že mnoho lidí netuší, jak ho správně upravit, takže výsledkem pak nezřídka bývá jídlo spíše průměrné.

Sojové maso je dobré uvařit ve vývaru, který mu dodá chuť, dobře ho vymačkat a teprve poté zpracovat jako maso.

Výborné jsou například sojové kostky v marinádě podávané s opečenými brambory. Zaujmout dokáže i sojová drť uvařená s rajčatovou omáčkou a kořením k těstovinám.

Jak upravit sojové maso:

Sojové maso se zelím

Dušené sojové maso s mrkví

Sojové maso na houbách

Sojové kostky s rýží

Sojové maso se žampiony

Další recepty ze sojového masa: 2


Další články

Cévnaté rostliny vznikly na souši.
Užitkové rostliny závisí na péči člověka.
Vegetační pásma Evropy dosahují značné rozmanitosti.
Kozí brada luční připomíná mohutnější příbuznou pampelišky.
Kostel se skleněnou střechou, Neratov v Orlických horách stojí v sousedství Bartošovic.
Luxusní výletní parníky soupeřily o primát v rychlosti a komfortu.
Syenit bývá tmavšího zbarvení než žula.
Epifytické rostliny rostou na jiných rostlinách.
Parníky na Vltavě plují k řadě cílů.
Velbloud je koráb pouště přizpůsobený k životu v ní.
Tuřín v kuchyni se vrací na talíře.
Golfský proud a podnebí Evropy jsou provázány.
Masožravé rostliny tvoří nemilosrdné pasti.
Klouby v lidském těle trpí zejména při nárazech.

Jak upravit sojové maso tak, aby v připravovaném jídle chutnalo.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů