Oko

Falešná želví polévka

Polévka se hodí jako hlavní jídlo i první chod.

Na přípravu jídla falešná želví polévka budeme potřebovat tyto suroviny:
kousek másla, 2 lžíce krupice, 3-4 mrkve, vegeta, sůl, vejce, osmažené kostičky housky

Postup přípravy:
Na rozehřátém másle osmažíme krupici, přidáme mrkev nahrubo nastrouhanou a vaříme 10 minut. Nakonec do polévky vlijeme vejce a krátce povaříme.

Polévku dochutíme a podáváme s osmaženými kostičkami housky.


Další články

Zelňačka s uzeným masem a brambory.
Krémová pórková polévka chutná s čerstvou houskou nebo chlebem.
Bavorský eintopf se vaří z uzeného masa a brambor.
Cibuli obsahují mnohá jídla.
Pečené brambory v troubě podáváme nejlépe se sklenicí mléka.
Křepelčí vejce na tvrdo vaříme 3 až 5 minut.
Brokolicovou polévku se smetanou ozdobíme krutony.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné podáváme s pečivem jako přílohou.
Domácí polévka s játrovými knedlíčky do kterých použijeme také strouhanku.
Francouzské brambory se smetanou vrstvíme.
Fazolová polévka s uzeným masem je připravena z fazolí uvařených téměř doměkka.
Pikantní medová omáčka k masu grilovanému a pečenému.
Domácí pařížská šlehačka z mixeru.
Pikantní čočkový hrnec s chilli.

Falešná želví polévka je v misce či na talíři plná typické chuti. Pozvěte do své kuchyně polévky, které chutnají jako hlavní jídlo i součást několika chodů.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů