Oko

Polévky 10

Frankfurtská polévka s červenými fazolemi s párkem a pažitkou.

Uzená polévka s krupicí.

Uvařená polévka z uzeného jazyka se posype nakrájenou natí.

Slovenská fazolačka chutná s pečivem.

Uzený vývar, do kterého na závěr vmícháme rozšlehané vejce.

Hovězí vývar se zeleninou a palačinkou jako vložkou.

Hovězí vývar s kapáním ve tvaru lžicí vykrajovaných nočků.

Zeleninový vývar s kapáním ozdobíme nasekanou petrželkou.

Kachní vývar necháme nakonec již jen krátce přejít varem a můžeme podávat.

Brokolicová polévka krémová se dochutí polévkovým kořením.

Polévka z mléka se nechá přejít varem.

Rajčatová polévka se podává s uvařenou rýží.

Koprová polévka s vejcem.

Hrstková polévka se dochutí nakrájenou petrželkou.

Česnečka se posype sýrem.

Kmínová polévka chutná posypaná zelenou petrželkou.

Bramborová polévka s kroupami a posekanou petrželovou natí.

Gulášová polévka z hovězího masa chutná s pečivem.

Rychlá polévka posypaná sekanou petrželkou.

Polévka z kapra se vaří v tlakovém hrnci.

Ovarová polévka s rozemnutou majoránkou.

Kulajda ze sušených hub doplněná vejcem.

Chlebová polévka doplněná česnekem a pažitkou.

Pórkovou polévku z masového vývaru doplní opražená houska.

Žampionová polévka je zahuštěná jíškou.

Polévka naší Aničky s osmaženou zeleninou.

Kroupová polévka se doplní majoránkou a libečkem.

Fazolačka z bílých fazolí se dochutí polévkovým kořením a petrželkou.

Houbová polévka se zjemní mlékem.

Kmínová polévka s vejci do které vmícháme rozšlehané vejce a pažitku.

Zeleninová polévka se vaří, dokud není zelenina měkká.

Klobásová polévka s prolisovaným česnekem.

Hrachová polévka s kostičkami housky.

Jelítková polévka doplněná uvařenými kroupami.

Polévka se hodí jako hlavní jídlo i první chod 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Polévka přijde vhod jako hlavní jídlo, ke snídaní nebo večeři i jako první chod většího a rozsáhlejšího gastronomického podniku.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů