Na přípravu jídla tvarohovka s ovocem budeme potřebovat tyto suroviny:
2 tvarohy, 200 ml mléka, trocha cukru, 1 sklenice kompotovaného ovoce, 1 vanilkový cukr
Postup přípravy:
Mléko nalijeme do nepřilnavého hrnce.
Tvaroh ušleháme společně s mlékem, trochou cukru, vanilkovým cukrem a přidáme na kousky nakrájené kompotované ovoce. Poté vše rozšleháme a tvarohovku můžeme podávat.
Další články
Špenátová polévka s noky které necháme několik minut povařit.
Domácí medová šunka z masové směsi.
Brazilská rýže s kousky másla.
Staročeské buchty potřeme nakonec kouskem másla.
Bublanina hrníčková s třešněmi které na povrch nasypete plátky mandlí.
Francouzský hruškový koláč pečte 40-45 minut.
Sladká mléčná rýže do které přidáme džem.
Mléko patří do jídelníčku již dlouho.
Domácí kondenzované mléko necháme 15 minut vařit.
Mléková polévka s těstovinami.
Domácí pařížská šlehačka z kvalitního másla.
Žampionová polévka s bramborem a se smetanou chutná s čerstvě nasekanou petrželkou.
Cuketová polévka s červenou čočkou a chlebovými krutonky.
Kostkový cukr vyřešil problém nepraktických homolí.
Tvarohovka s ovocem rozvoní při vaření kuchyni vůní připravovaného jídla. Pozvěte do své kuchyně mléko a mléčné produkty a uveďte je mezi své pokrmy.