Oko

Zelená pánev s fenyklem a hráškem

Další recepty s fenyklem.

Na přípravu jídla zelená pánev s fenyklem a hráškem budeme potřebovat:
Množství, které budeme potřebova na přípravu 8 porcí: 1 bulva čerstvého fenyklu, 30 ml másla, 500 g čerstvého nebo mraženého hrášku, 1 hlávka ledového nabo římského salátu, 1 svazek jarní cibulky, 100 ml zeleninového vývaru, sůl, mletý pepř, 125 ml smetany

Postup přípravy:
Máslo necháme rozpustit v hlubší pánvi a podusíme na něm na jemné proužky nasekaný fenykl. Po pěti minutách dušení přisypeme hrášek, nakrájený salát a jarní cibulky.

Podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme tak dlouho, až hrášek a fenykl změkne (vývar by se měl téměř odpařit).

Zelenou pánev s fenyklem a hráškem ihned ještě zatepla podáváme.


Další články

Zapékaný fenykl chutná s pečivem.
Zapečené brambory s tofu zalijeme sojovou smetanou.
Grilovaný fenykl z rozehřátého grilu.
Gratinovaný fenykl zapékáme cca 20 minut.
Rajčatová polévka s fenyklem ozdobená natí.
Cibule patří do čeledi liliotvarých.
Olivový olej pochází od Středozemního moře.
Sůl byla lidem známa již v pravěku.
Sůl kamenná vytváří velké krystaly.
Špenátová polévka s lososem kterou rozmixujeme dohladka.
Bílý pepř má nejostřejší chuť.
Fenyklový salát s jablky a bílým jogurtem.
Dušený fenykl posypeme nastrouhaným sýrem.
Zelené sochy zobrazují různé tvary.

Zelená pánev s fenyklem a hráškem rozvoní kuchyni svojí vůní a osloví chuťové buňky jedlíků. Pozvěte fenykl do své kuchyně a uveďte ho mezi své recepty.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů