Oko

Zapečený fenykl s brambory a rajčaty

Další recepty s fenyklem.

Na přípravu jídla zapečený fenykl s brambory a rajčaty budeme potřebovat:
zeleninu dle chuti (rajčata, brambory apod.), listy salátu, fenykl, olej na orestování fenyklu

Postup přípravy:
Fenykl orestujeme na rozpáleném oleji, vložte do mísy a poté k orestovanému fenyklu přidejte pokrájenou zeleninu.

Vše promíchejte, vložte do předehřáté trouby a pečte asi 15 minut.

Zapečený fenykl podávejte ozdobený listy čerstvého salátu.


Další články

Zapékaný fenykl chutná s pečivem.
Bílý pepř má nejostřejší chuť.
Dušený fenykl posypeme nastrouhaným sýrem.
Olivový olej pochází z oblasti kolem Středozemního moře.
Francouzské brambory s kuřecím masem chutnají s okurkou.
Grilovaný fenykl z rozehřátého grilu.
Francouzské brambory se zeleninou krátce zapečeme na plný výkon.
Rajčatová polévka s fenyklem ozdobená natí.
Špenátové rizoto s kuřecím masem nakrájeným na kostičky.
Fenyklový salát s jablky a bílým jogurtem.
Sůl kamenná vytváří velké krystaly.
Gratinovaný fenykl zapékáme cca 20 minut.
Cibule patří do čeledi liliotvarých.
Sůl byla lidem známa již v pravěku.

Zapečený fenykl s brambory a rajčaty rozvoní kuchyni svojí vůní a osloví chuťové buňky jedlíků. Pozvěte fenykl do své kuchyně a uveďte ho mezi své recepty.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů