Oko

Salát z fenyklu

Další recepty s fenyklem.

Na přípravu jídla salát z fenyklu budeme potřebovat:
2 fenykly, 4 lžíce zakysané smetany, 1 lžíce oleje, 1 lžíce citronové šťávy, bylinková sůl, 1 lžíce octa

Postup přípravy:
Očištěný fenykl omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na tenké lupínky. Fenyklovou nať nasekáme nadrobno. Smícháním zakysané smetany, oleje, citronové šťávy, bylinkové soli a octa si připravíme zálivku a promícháme ji s fenyklem.

Připravený salát rozdělíme do misek a posypeme nasekanou fenyklovou natí.


Další články

Rajčatová polévka s fenyklem připravená z vývaru.
Kilogram je model ve tvaru válce vyrobený ze slitiny iridia a platiny.
Olivový olej pochází od Středozemního moře.
Fenyklová pomazánka chutná s bylinkami.
Bílý pepř má nejostřejší chuť.
Těstoviny s fenyklem pečeme 15 minut.
Cuketová polévka s bramborem chutná ještě zatepla posypaná sezamovým semínkem.
Cibule patří do čeledi liliotvarých.
Sůl byla lidem známa již v pravěku.
Pomazánka z kozího sýra s bylinkami.
Brambory se jí vařené, pečené nebo smažené.
Sůl kamenná vytváří velké krystaly.
Těstoviny s kozím sýrem ke kterému přidáme rajčatový protlak.
Grilovaný fenykl z rozehřátého grilu.

Salát z fenyklu rozvoní kuchyni svojí vůní a osloví chuťové buňky jedlíků. Pozvěte fenykl do své kuchyně.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů