Oko

Kotletky s fenyklem

Další recepty s fenyklem.

Na přípravu jídla kotletky s fenyklem budeme potřebovat:
Množství na 4 porce: 4 kotlety s kostí, mletý pepř, sůl, grilovací koření, 1 čerstvý fenykl, olej, máslo, 2 lžice třtinového cukru

Postup přípravy:
Fenykl očistíme, nakrájíme, vložíme ho do osolené vody, ve které ho předvaříme.

Kotlety osolíme, opepříme mletým pepřem, okořeníme grilovacím kořením a na pánvi z obou stran osmažíme. Vyjmeme a výpek zředíme trochou vody, uvedeme do varu, přidáme plátek másla a už nevaříme.

Předvařený fenykl posypeme třtinovým cukrem, osmahneme na másle, a když začne fenykl chytat zlatavou barvu, tak můžeme podávat.


Další články

Špagety se sušenými rajčaty podáváme ještě teplé.
Fenyklový salát s jablky a bílým jogurtem.
Dušený fenykl posypeme nastrouhaným sýrem.
Sůl byla lidem známa již v pravěku.
Bílý pepř má nejostřejší chuť.
Bramborový salát s červenou řepou ozdobíme vařenými vejci.
Olivový olej pochází od Středozemního moře.
Kysané zelí příprava pokrmu.
Domácí medová šunka se nechá vychladnout.
Špenátová polévka s lososem kterou rozmixujeme dohladka.
Grilovaný fenykl z rozehřátého grilu.
Cibule patří do čeledi liliotvarých.
Rajčatová polévka s fenyklem ozdobená natí.
Sůl kamenná vytváří velké krystaly.

Kotletky s fenyklem rozvoní kuchyni svojí vůní a osloví chuťové buňky jedlíků. Pozvěte fenykl do své kuchyně a uveďte ho mezi své recepty.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů