Oko

Fenyklový salát s ředkvičkami

Další recepty s fenyklem.

Na přípravu jídla fenyklový salát s ředkvičkami budeme potřebovat:
1 čerstvý fenykl, jarní cibulka, řapíkatý celer, ředkvičky
Zálivka: limetková šťáva, 3 lžíce zakysané smetany, olivový olej, sůl, mletý pepř

Postup přípravy:
Veškeré suroviny pokrájejte na plátky, smíchejte a zalijte předem připravenou zálivkou.

Feniklový salát lze podávat jako přílohu k obědu či večeři nebo s bagetou jako svačinu.


Další články

Zapékaný fenykl chutná s pečivem.
Dušený fenykl posypeme nastrouhaným sýrem.
Paprikový salát nemusíme solit.
Dýňové rizoto promícháme a podáváme.
Špenátové rizoto s kuřecím masem nakrájeným na kostičky.
Rajčatová polévka s fenyklem ozdobená natí.
Fenyklový salát s jablky a bílým jogurtem.
Sůl kamenná vytváří velké krystaly.
Grilovaný fenykl z rozehřátého grilu.
Gratinovaný fenykl zapékáme cca 20 minut.
Cibule patří do čeledi liliotvarých.
Olivový olej pochází od Středozemního moře.
Sůl byla lidem známa již v pravěku.
Bílý pepř má nejostřejší chuť.

Fenyklový salát s ředkvičkami rozvoní kuchyni svojí vůní a osloví chuťové buňky jedlíků. Pozvěte fenykl do své kuchyně a uveďte ho mezi své recepty.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů