Oko

Bramborový salát s fenyklem

Další recepty s fenyklem.

Na přípravu jídla bramborový salát s fenyklem budeme potřebovat:
Množství na 3 porce: 500 g menších brambor, 300 g fenyklu
Zálivka: 3 lžíce medu, 4 lžíce olivového oleje, citronová šťáva, 2 lžičky ostřejší hrubozrnné hořčice, sůl

Postup přípravy:
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Poté brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Fenykl nakrájíme na tenké kousky, přidáme k bramborům a dobře promícháme.

Připravíme si zálivku smícháním všech surovin a vmícháme ji do salátu.


Další články

Cuketový nákyp se sýrem pozvolna zapečeme.
Olivový olej pochází od Středozemního moře.
Fenyklový salát s jablky a bílým jogurtem.
Medova zálivka na salát slouží k přelití.
Salát z červené řepy s fenyklem a pomerančem doporučujeme před podáváním vychladit.
Cibule patří do čeledi liliotvarých.
Sůl kamenná vytváří velké krystaly.
Bílý pepř má nejostřejší chuť.
Salát z fenyklu rozdělíme do misek.
Sůl byla lidem známa již v pravěku.
Cuketové placičky se sýrem smažíme dozlatova z obou stran.
Bramborový salát s červenou řepou ozdobíme vařenými vejci.
Grilovaný fenykl z rozehřátého grilu.
Vlašské ořechy obsahují tuky.

Bramborový salát s fenyklem rozvoní kuchyni svojí vůní a osloví chuťové buňky jedlíků. Pozvěte fenykl do své kuchyně a uveďte ho mezi své recepty.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů