Na přípravu receptu sněhové pusinky s krémem a čerstvým ovocem budeme potřebovat:
4 vaječné bílky, 240 g cukru moučka, 70 g krupicového cukru, 2 polotučné tvarohy, 2-3 vanilkové cukry, 2 zakysané smetany, ovoce dle chuti, moučkový cukr
Postup přípravy: Bílky a cukr si vyšleháme a na plechu vytvarujeme mističky, které necháme vysušit v troubě předehřáté na 120 stupňů po dobu cca 30 minut.
Z tvarohu, smetany a cukru si vyšleháme krém, naplníme jím cukrářský zdobicí sáček, krémem naplníme mističky a ozdobíme ovocem.
Sněhové pusinky s krémem a čerstvým ovocem podáváme posypané moučkovým cukrem.
Další články a recepty
Bílek a cukr je základní surovina na ořechové pusinky z bílku sušené poté na plechu.
Z hmoty vytvarujeme medovníkové kuličky ze salka a obalujeme je v drobečcích.
Zdobícím sáčkem vytvarované sněhové kokosové pusinky se navrství po upečení na plochý talíř.
Čokoládovou polevou ozdobené medové řezy podáváme se šlehačkou.
Na vánoční pečení kokosek s tvarohem použijeme měkký tvaroh.
Nepečené medovníkové kuličky vkládáme do košíčků z papíru.
Sledké srdce vánočních nepečených ořechových kuliček se obalí.
Opečené medové placky potřeme ochuceným tvarohem.
Na plechu upečené vanilkové rohlíčky ze sádla se obalují ve směsi cukrů.
Křehká ořechová kolečka dozdobíme pomocí horké čokolády.
Upečené kokosové rohlíčky pocukrujeme.
Hotové medové dortíčky ozdobíme včelkami z marcipánu a mandlí.
Lahodné vanilkové rohlíčky jsou krátce po upečení velmi křehké.
Sněhové pusinky s krémem a čerstvým ovocem jsou recept na přípravu cukroví, které chutí a vůní umí navodit pohodu vánoční atmosféry. Sněhové pusinky s krémem a čerstvým ovocem a sváteční dny před koncem roku k sobě patří.
Upečené vánoční drožďové rohlíčky pečeme do zlatova.
Kávové pusinky sušíme v mírně rozpálené troubě.
Recept na ořechovo medové plátky se hodí k inspiraci před sváteční obdobím sněhobílých Vánoc.