Na přípravu jídla slepovaná linecká kolečka budeme potřebovat:
Těsto: 30 dkg hladké mouky, 20 dkg moučkového cukru, 2 vanilkové cukry, 20 dkg tuku, 1 vejce, 1 lžička citronové kůry
marmeláda
Postup přípravy:
Všechna suroviny smícháme a vypracujeme z nich těsto, které pak necháme alespoň 2 hodiny v lednici odpočinout.
Pak z těsta vyválíme tenký plát a vykrajujeme kolečka nebo jiné tvary a upečeme. Vychladlá kolečka nebo tvary nakonec slepujeme marmeládou.
Další články
Olivový olej je typickou součástí středomořských kuchyní.
Pikantní medová omáčka ke grilovanému masu před podáváním vychlazená.
Medová buchta na plech chutná pocukrovaná.
Pampeliškový med je chutný a zdravý, měl by být označován jako pampeliškový sirup.
Salát z rukoly s medovou zálivkou pokapeme až před konzumací.
Paprikový salát nemusíme solit.
Medová roláda je pocukrovaná.
Medovníkové kuličky skladujeme v chladu.
Arašídové máslo najdeme v mnoha amerických kuchařských receptech.
Domácí výroba tofu na které existují stovky receptů.
Medovky
Slepovaná linecká kolečka rozvoní byt vánoční atmosférou.