Oko

Červená řepa s olivami a pohankou

Červená řepa.

Na přípravu jídla červená řepa s olivami a pohankou budeme potřebovat:
pohanku, kroupy, luštěninovou směs, mořskou sůl, bobkový list, majoránku, olej, cibuli, cuketu, mrkev, červenou řepu, černé olivy, česnek, tofu, koření garam masala, zázvor, zelená petrželka, černý sezam

Postup přípravy:
V hrnci uvaříme pohanku a kroupy smíchané napůl s luštěninovou směsí. Přidáme mořskou sůl, bobkový list a majoránku.

Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli, cuketu, nastrouhanou mrkev a červenou řepu. Přidáme černé olivy, rozetřený česnek, tofu, mořskou sůl, garam masala koření a špetku nastrouhaného čerstvého zázvoru. Vše podusíme.

Při podávání na talíři zdobíme zelenou petrželkou a černým sezamem.


Další články

Kolumbovo vejce je symbolický název pro problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Kakaovník, kakao a čokoláda pochází od Indiánů z Ameriky.
Pečená dýně pokapaná máslem.
Bílý pepř je ostrý.
Červená řepa pečená v alobalu asi dvě hodiny.
Mléko se konzumuje nejvíce kravské.
Červený pepř se chutí a aroma podobá pepři černému.
Pravý ruský boršč do kterého použijeme na kostky nakrájené maso.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Sůl je minerál v podobě krystalů.
Jak dlouho vařit křepelčí vejce, 1,5-5 minut.
Arašídové máslo najdeme v mnoha amerických kuchařských receptech.
Kostkový cukr je dnes již na celém světě samozřejmostí.
Řepkový olej má příznivé účinky na zdraví

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů