Oko

Kovářské brambory

Recepty na jídla z brambor.

Na přípravu jídla kovářské brambory budeme potřebovat:
Suroviny potřebné na 4 porce: 4 kotlety, 5 velkých cibulí, 300 g tvrdého sýra, 250 ml šlehačky, sůl, mletý pepř, vařené brambory jako příloha

Postup přípravy:
Na suchý nevymaštěný pekáč poklademe na silnější plátky pokrájenou cibuli. Na cibuli položíme naklepané, osolené a opepřené kotlety a vše posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a zalijeme šlehačkou.

Pečeme asi 1 hodinu ve středně vyhřáté troubě.

Podáváme s vařenými brambory jako přílohou.


Další články

Brambory se pěstují v téměř všech zemích světa.
Bramborový salát s houbami se hodí jako příloha k jídlům.
Cuketová nádivka se sýrem přeje dobrou chuť.
Cuketový nákyp se sýrem pečeme v troubě.
Francouzské brambory s houbami necháme 20 minut zapéct.
Červený pepř se vyznačuje výrazným aroma a ostrou chutí.
Francouzské brambory s mletým masem posypeme nastrouhaným sýrem.
Křepelčí vejce mají lahodnou chuť.
Sůl bez níž si už život nedovedeme představit.
Zbojnické brambory posypeme nakrájenou petrželovou natí.
Cuketové bramboráčky s uzeninou osmažíme dozlatova na oleji.
Francouzské Antily jsou území v Karibiku patřící k Francii.
Bramborový salát s houbami se hodí i jako příloha k jídlům.
Francouzské brambory s uzeným masem podáváme s kyselou okurkou.

Kovářské brambory s kotletami jsou recept na jídlo, které zaplní prostřenou tabuli radostí z vyvážené palety svých chutí.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů