Oko

Smažená křepelčí vejce

Budeme potřebovat: 4 křepelčí vejce, hladká mouka, tuk
Přílohy: vařené brambory, zelí, mrkev apod.

Postup přípravy: Křepelčí vejce uvaříme, oloupeme a napíchneme na jehlu. Poté je posypeme moukou a smažíme je na tuku. Podáváme teplé nebo studené.


Další články

Turecká káva pění v přísloví i na stole.
Ptačí hnízda patří k ukázkám přírodní architektury.
Mrtvé moře je jezero se slanou vodou.
Jak dlouho vařit křepelčí vejce, pro přímou konzumaci nebo další použití.
Kolumbovo vejce je problém, jehož řešení se zdá být snadné, vyžaduje však znalosti i důvtip.
Arašídový olej vyniká svým obsahem kvalitních rostlinných tuků.
Pačmeláci se vyznačují podobností se čmeláky.
Jak chovat morčata, spokojí se s dřevěnou krabicí nebo skleněným akváriem.
Koriandr setý je jednoletá rostlina.
Řeka Ganga živí Indii.
Ořechový olej nalézá uplatnění ve studené kuchyni.
Křepelčí vejce je asi pětkrát menší než slepičí.
Papinův tlakový hrnec umožňuje rychle připravit jídlo.
Kuře tikka masala je v oblibě.
Tradiční čínská medicína, jaké choroby dokáže léčit.
Zirkon je chemicky křemičitan zirkoničitý.
Bramborové slupky chrání před nemocemi zjistili vědci na univerzitě v Ohiu.
Křepelčí vejce na tvrdo jak je vařit.
Mravenec lesní je patrně nejpopulárnějším druhem evropského mravence.
Kudzu se nekontrolovaně šíří.
Mořské řasy rostou pod hladinou.
Klanopraška čínská vzhledem připomíná červený rybíz.
Žampiony s křepelčími vejci

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů