Oko

Ryby v kořeněném těstíčku

Recepty brazilské kuchyně.

Na přípravu jídla ryby v kořeněném těstíčku budeme potřebovat:
Množství na 4 porce: 4-6 filé z ryb, sůl, 1 citron, 1/2 cibule, 1 vejce, 1 lžíce koření na ryby, 1 rovná kávová lžička prášku do pečiva, 3 polévkové lžíce mouky, 1 lžíce zelené petrželky, olej na smažení

Postup přípravy:
Rybí filé posolíme, pokapeme citronem a necháme 30 minut odležet. Slijeme vodu, kterou filé pustí, obalíme ho v těstíčku a ihned smažíme z obou stran v rozpáleném oleji.

Těstíčko: 1 vejce, 1/2 cibule nakrájené na malinké kostičky, koření na ryby, 1 kávové lžičky práčku do pečiva, 3 lžíce mouky, zelenou petrželku, vodu dle potřeby vypracujeme v těsto tak husté, že se udrží na rybě i kousky cibule a nesjedou dolů. Hustotu regulujeme moukou a vodou.


Další články

Ruka se skládá z 29 kostí.
Italská cuketová polévka přeje dobrou chuť.
Brazilská feijoáda ozdobená plátkem pomeranče.
Řepkový olej a zdraví díky jeho složení.
Hovězí jazyk na smetaně podáváme s bramborovou kaší.
Špenát obsahuje vitamíny a má své místo v kuchyni.
Špenát zapečený s těstovinami ve vyhřáté troubě.
Lišejníky se liší od ostatních rostlin tím, že jsou podvojný organismus.
Turecká káva si pro Turky uchovává svůj význam.
Špenátová polévka s noky které necháme několik minut povařit.
Medova zálivka na salát pro zalití.
Banánový dezert

Ryby v kořeněném těstíčku je recept na jídlo, které zaplní tabuli radostí z exotických chutí.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů