Oko

Černé fazole

Recepty brazilské kuchyně.

Na přípravu jídla černé fazole budeme potřebovat:
Množství na 4 porce: 500 g černých fazolí, 3 stroužky česneku, cibule, 4 rajčata, 1/2 hrnku pomerančového džusu, zelený pepř, 1 lžička kmínu, sůl, snítka petržele

Postup přípravy:
Fazole necháme přes noc odmočit. Druhý den vyměníme vodu, osolíme a fazole hodinu povaříme. Poté přidáme nasekanou cibuli, nakrájená rajčata, rozmačkaný česnek a přilijeme džus. Vaříme ještě asi 30 minut. Zcela na závěr přidáme nasekanou petržel.

Černé fazole podáváme jako přílohu, případně jako náplň do tortilly.


Další články

Ruka se skládá z 29 kostí.
Lišejníky se liší od ostatních rostlin tím, že jsou podvojný organismus.
Špenát obsahuje vitamíny a má své místo v kuchyni.
Řepkový olej a zdraví díky jeho složení.
Patizon plněný mletým masem pečeme asi 20 minut.
Špenát zapečený s těstovinami ve vyhřáté troubě.
Medova zálivka na salát pro zalití.
Brazilská feijoáda ozdobená plátkem pomeranče.
Hovězí jazyk na smetaně podáváme s bramborovou kaší.
Sůl bez níž si už život nedovedeme představit.
Patizonový salát můžeme ozdobit petrželkou.
Brazilská rýže

Černé fazole jsou recept na jídlo, které zaplní tabuli radostí z exotických chutí.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů