Oko

Brazilská rýže

Recepty brazilské kuchyně.

Na přípravu jídla brazilská rýže budeme potřebovat:
Množství na 4 porce: 1/2 balíčku mraženého špenátu, hrnek rýže, 100 g másla, hrnek mléka, 4 vejce, 250 g strouhaného tvrdého sýra, cibule, 1 lžička tymiánu, 1 lžička majoránky, 1/2 lžičky rozmarýnu, 1 lžíce worcesterové omáčky, sůl

Postup přípravy:
Špenát a rýži uvaříme ve dvou samostatných hrncích, smícháme dohromady i se všemi ostatními přísadami a nahoru položíme kousky másla. Zapékáme 30 minut v troubě.


Další články

Ruka se skládá z 29 kostí.
Řepkový olej a zdraví díky jeho složení.
Brazilská feijoáda ozdobená plátkem pomeranče.
Hovězí jazyk na smetaně podáváme s bramborovou kaší.
Pěstování rýže na Bali v subaks.
Patizon plněný mletým masem pečeme asi 20 minut.
Sůl bez níž si už život nedovedeme představit.
Špenát zapečený s těstovinami ve vyhřáté troubě.
Patizonový salát můžeme ozdobit petrželkou.
Lišejníky se liší od ostatních rostlin tím, že jsou podvojný organismus.
Špenát obsahuje vitamíny a má své místo v kuchyni.
Pao De Qeijo

Brazilská rýže je recept na jídlo, které zaplní tabuli radostí z exotických chutí.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů