Oko

Brazilská polévka

Recepty brazilské kuchyně.

Na přípravu jídla brazilská polévka budeme potřebovat:
30 dkg hovězího masa, 4 rajčata, 4-6 brambor, sterilovaný hrášek, sterilovaná kukuřice, sterilované zelené lusky, 1 cibule, rajčatový protlak, mletá paprika, chilli, sůl, 2 lžíce oleje, hovězí bujon

Postup přípravy:
Nadrobno pokrájenou cibuli osmažíme, přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a počkáme, až se zatáhne. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, rajčatový protlak, mletou červenou papriku, chilli, bujon, sůl a zalijeme vroucí vodou.

Dusíme až je maso měkké, přidáme oloupané pokrájené brambory a sterilovanou zeleninu. Podle chuti dosolíme a kdo chce, může polévku zahustit.


Další články

Motýlí křídla jsou tvořena dvojitou membránou.
Medova zálivka na salát pro zalití.
Špenátová polévka s noky které necháme několik minut povařit.
Italská cuketová polévka přeje dobrou chuť.
Špenát obsahuje vitamíny a má své místo v kuchyni.
Brazilská feijoáda ozdobená plátkem pomeranče.
Řepkový olej a zdraví díky jeho složení.
Špenát zapečený s těstovinami ve vyhřáté troubě.
Hovězí jazyk na smetaně podáváme s bramborovou kaší.
Lišejníky se liší od ostatních rostlin tím, že jsou podvojný organismus.
Turecká káva si pro Turky uchovává svůj význam.
Ryby v kořeněném těstíčku

Brazilská polévka je recept na jídlo, které zaplní tabuli radostí z exotických chutí.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů