Oko

Brazilská kuřecí polévka

Recepty brazilské kuchyně.

Na přípravu jídla brazilská kuřecí polévka budeme potřebovat:
Množství na 4 porce: malé kuře, 2 cibule, citron, stroužek česneku, 2 mrkve, 1/2 plechovky krájených rajčat, 2 hrnky dlouhozrnné rýže, kuřecí žaludek, svazek petržele, hrst máty, sůl, mletý pepř

Postup přípravy:
Kuře rozdělíme na části, omyjeme, potřeme citronem a osolíme. Cibuli a mrkev nakrájíme, spolu s kuřetem včetně žaludku zalijeme vodou a dvě hodiny dusíme. Poté maso vyndáme, vykostíme a pokrájíme na drobné kousky. Spolu s rajčetem a rozmačkaným česnekem vrátíme maso zpět a vaříme tak dlouho, než se z polévky stane téměř jednolitá krémová hmota. Poté přidáme nasekané bylinky a můžeme podávat.


Další články

Ruka se skládá z 29 kostí.
Lišejníky se liší od ostatních rostlin tím, že jsou podvojný organismus.
Špenát obsahuje vitamíny a má své místo v kuchyni.
Řepkový olej a zdraví díky jeho složení.
Špenátová polévka s noky které necháme několik minut povařit.
Špenát zapečený s těstovinami ve vyhřáté troubě.
Medova zálivka na salát pro zalití.
Brazilská feijoáda ozdobená plátkem pomeranče.
Hovězí jazyk na smetaně podáváme s bramborovou kaší.
Sůl bez níž si už život nedovedeme představit.
Italská cuketová polévka přeje dobrou chuť.
Černé fazole

Brazilská kuřecí polévka je recept na jídlo, které zaplní tabuli radostí z exotických chutí.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů