Oko

Rychlá dýňová buchta recept

Jídla z dýně jsou často sladká.

Na přípravu jídla podle receptu rychlá dýňová buchta budeme potřebovat:
600 gramů nastrouhané dýňě, 400 gramů polohrubé mouky, 150 gramů cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 2 polévkové lžíce oleje, 2 vejce, 200 ml mléka, 1 balíček kypřícího prášku do pečiva, lžičku jedlé sody.

Postup přípravy: Polohrubou mouku, cukr a vanilkový cukr smícháme, přidáme vejce, olej a mléko. Promícháme a nastrouháme nahrubo dýňi, kterou pomalu přimícháváme do směsi, nakonec přisypem kypřící prášek do pečiva a jedlou sodu.

Pečeme zhruba 35 až 40 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.

Nakonec můžeme rychlou dýňovou buchtu potřít polevou nebo čokoládou. Navrchu jí ozdobíme ušlehanou šlehačkou.


Další články

Výceúčelový vrtulník Mil Mi-4 nalezl využití také v naší zemi.

Nepečené ořechové kuličky vyválíme a můžeme je pak z poloviny máčet v čokoládě.

Sladká a rychlá buchta s pudinkem se po upečení může polít čokoládovou polevou a posypat mletými oříšky nebo kokosem.

Upečená piškotová buchta s jablky získá růžový povrch a nakonec se ještě pro lepší chuť pocukruje cukrem moučka.

Upečená a vychladlá dýňová buchta na plech se může polít čokoládovou polevou.

Po vychladnutí se vanilková kolečka z jedné strany potřou a slepují vždy po dvou rybízovou marmeládou a posypou cukrem moučka.

Připravené sladké dýňové zelí po dokončení ihned podávejte.

Dýňová bábovka se peče cca 45 minut.

Při 180 °C pečená dýňová buchta je na povrchu lesklá.

Ve skeničce zavíčkovaná třešňová marmeláda se na zhruba 5 minut otočí dnem vzhůru.

Na kynuté buchty se švestkami se bude hodit polohrubá mouka, mléko, máslo, vaječné žloutky, cukr moučka, droždí, švestky, cukr na posypání, skořici na posypání.

Voňavá cuketová buchta s tvarohem má tu správnou vůni pro naladění na podzimní náladu.

Rychlá dýňová buchta má unikátní chuť a je rychle připravena.

Recept na jídlo rychlá dýňová buchta je zde s inspirací. Pochmutně se tvářící zimní počasí svádí k tomu připravit si z dýně buchtu, která projasní pošmourný večer. Podzim a dýňová buchta patří k sobě. Když listy na stromech žloutnou, cuketová buchta chutná.

Lahodně sladká dýňová buchta s tvarohem chuťově ladí s podzimní a zimní atmosférou.

Dýni mají snad v každém obchodě.

Před pečením se dýňová ořechová buchta rovnoměrně rozetře na vymazaný a moukou vysypaný plech a upPeče v troubě.

Trochu připomíná sladká jídla z mrkve, má však výraznější aroma.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů