Budeme potřebovat: 300 g dýně, sůl, paprika mletá, máslo na vymazání (4 g), 100 g rajčat, 100 g cibule, 20 g másla
Postup přípravy: Dýni nakrájíme na tenké plátky, osolíme, poprášíme paprikou a rovnáme do máslem vymazaného pekáčku. Navrch poklademe očištěná, na kostičky nakrájená rajčata a očištěnou, na tenké kroužky nakrájenou cibuli. Vše pokapeme máslem a pečeme v předem vyhřáté troubě 30 minut.
Další články
Olivovník evropský plodí olivy.
Křepelčí vejce je asi pětkrát menší než slepičí.
Tradiční čínská medicína, jaké choroby dokáže léčit.
Křepelčí vejce na tvrdo jak je vařit.
Řeka Ganga živí Indii.
Cibule pochází podle názoru některých odborníků ze Střední Asie.
Papinův tlakový hrnec umožňuje rychlou přípravu jídla.
Mrtvé moře je jezero se slanou vodou.
Kolumbovo vejce je problém, jehož řešení se zdá být snadné, vyžaduje však znalosti i důvtip.
Jak chovat morčata, spokojí se s dřevěnou krabicí nebo skleněným akváriem.
Lávové kameny jsou úlevou pro unavené svaly.
Ostrov Gaudeloupe vystupuje z vln 600 km severně od Jižní Ameriky.
Turecká káva pění v přísloví i na stole.
Ořechový olej nalézá uplatnění ve studené kuchyni.
Dyslexie je porucha schopnosti číst.
Mořské řasy rostou pod hladinou.
Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně.
Indická masáž je součást ajurvédy.
Olivín pochází z ostrova Topazos v Rudém moři.
Jak dlouho vařit křepelčí vejce, pro přímou konzumaci nebo další použití.
Zapečená dýně s kolečky brambor.
Rakytník řešetlákový je zdrojem vitaminů.
Řepkový olej má pozitivní účinky na zdraví