Oko

Tatarka z cukety

Jídla z cukety

Na přípravu jídla tatarka z cukety budeme potřebovat:
2 kg cuket, 1 palice česneku, 3 zelené papriky, 2 dl oleje, 1 dl vody, 2 dl octa, 2 lžíce cukru

Postup přípravy: Veškeré suroviny nakrájíme a uvaříme doměkka. Poté je rozmixujeme, přidáme 2 dl horčice a vzniklou tatarku naplníme do čistých skleniček. Skleničky s tatarkou z cukety sterilujeme 10 minut při teplotě 80 °C.


Další články

Brambory se dnes pěstují v téměř všech oblastech světa.
Pomazánka z kozího sýra chutná vychlazená.
Cuketa plněná šunkou a sýrem dvou druhů.
Lisovaný olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Špenátové rizoto s kuřecím masem a dvěmi stroužky česneku.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Zapečená cuketa se v troubě hřeje asi čtvrthodinku.
Medovo hořčičný dresing podáváme k masům.
Patizonový guláš dochutíme.
Cuketová buchta s ořechy je upečená dozlatova.
Cuketová pomazánka je zjemněná dvěma lžícemi zakysané smetany.
Červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Cuketové zelí ochutíme kmínem podle chuti.
Havajské ostrovy v Pacifiku jsou místo střetu ohně a vody.

Tatarka z cukety přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů