Oko

Salát s cuketou

Jídla z cukety

Budeme potřebovat: 2 mladé cukety, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce kečupu, 1 lžička moučkového cukru, sůl, mletý pepř, trochu citronové šťávy, snítka bazalky

Postup přípravy: Cukety oloupeme a pokrájíme na kostičky. Bazalku pokrájíme nadrobno a se vším ostatním přimícháme k cuketě. Necháme vychladit.


Další články

Minestrone, originální italský recept na zeleninovou polévku, uvařit ji není složité.
Zapečené cukety s nivou a brambory.
Citron pomáhá při odkyselení organismu, paradoxně působí zásadotvorně.
Arašídové máslo je pokrm americké kuchyně.
Cuketová nádivka se sýrem.
Vanilka patří k Vánocům.
Mořské řasy rostou pod hladinou.
Květáková polévka s noky a nadrobno nasekanou petrželkou.
Jak jíst kustovnici čínskou v čerstvém stavu nebo sušenou.
Zapečené brambory s patizonem posypeme gyros kořením.
Olivovník evropský plodí olivy.
Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně.
Kolumbovo vejce je problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Cibule pochází podle názoru některých odborníků ze Střední Asie.
Brambory jsou čtvrtou nejdůležitější plodinou.
Fenykl obecný se pěstuje jako jemná lahůdková zelenina.
Petržel se dá využít jako ozdoba i jako koření.
Majoránka zahradní je jednoletá bylina.
Cuketová buchta pečená cca 20 minut.
Jaký olej je nejlepší na smažení, odborníci preferují olej olivový.
Ekologický pepř z okraje indické rezervace.
Rakytník řešetlákový je zdrojem vitaminů.
Česnek je zásaditá potravina

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů