Oko

Cuketový bramborák

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cuketový bramborák budeme potřebovat:
3 menší cukety, 100 g strouhanky, 200 g hladké mouky, česnek, olej, 3 vejce, majoránka, pepř, sůl

Postup přípravy: Cuketu nahrubo nastrouháme, zbavíme vody a smícháme s moukou, vejci a strouhankou. Důkladně promícháme a přidáme česnek, majoránku, pepř a sůl podle chuti. Opět promícháme a postupně těsto šufánkem lijeme na rozpálený olej. Když je bramborák hotovy, vyjmeme ho z pánve a ubrouskem zbavíme přebytečného oleje.

Cuketový bramborák patří mezi ty recepty z cukety, které budete chtít zkoušet zas a znova.


Další články

Cuketa plněná sýrem a šunkou nakrájenou na plátky.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Lisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Čokoládová zubní pasta s výtažky z kakaových bobů.
Cvičení na ploché nohy, střídejte postavení na špičky a na paty.
Cuketová bábovka chutná politá čokoládou.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Recept na bramboráky s masovou směsí, žampiony a zeleninou.
Cuketový koláč s tvarohem necháme vychladnout.
Cuketová buchta s ořechy vychladne a pocukrujeme ji.
Špagety se špenátem a slaninou na kostičky.
Hrníčková cuketová bábovka s polevou.
Vlašské ořechy obsahují tuky.

Cuketový bramborák přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů