Na přípravu jídla cuketové zelí budeme potřebovat:
1 větší cuketa, 1 střední cibule, trochu oleje, ocet, cukr, sůl, kmín
Postup přípravy: Cuketu oloupeme, nastrouháme nahrubo a vymačkáme z ní na sítu vodu. Na trošce rozpáleného oleje nebo sádla orestujeme pokrájenou cibulku. Přidáme cuketu a bez pokličky dusíme. Osolíme a ochutíme octem, cukrem a kmínem podle chuti.
Další články
Zapečené cukety s nivou a brambory.
Vějíř se stal ozdobou žen na několik století.
Cuketové placičky osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
Ludolfovo číslo pí bylo vypočteno s přesností 5000 miliard desetinných míst.
Arašídové máslo je pokrm americké kuchyně.
Robi maso obsahuje množství rostlinných bílkovin.
Cuketová nádivka s brambory.
Minestrone je originální italský recept na polévku, uvařit ji není složité.
Cuketová buchta s tvarohem, na kterou si připravíme menší plech.
Tužka se vyrábí na stejném principu již od sedmnáctého století.
Cuketová buchta s ořechy a citronovou šťávou.
Olivový olej je součástí středomořské kuchyně.
Cibule pochází podle názoru některých odborníků z oblasti Střední Asie.
Cuketové zelí přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.