Oko

Cuketové karbanátky pečené v troubě

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cuketové karbanátky pečené v troubě budeme potřebovat:
1 cuketa, 500 g mletého masa, 2 hrsti strouhanky, 1 vejce, 2 lžíce solamylu, 2 lžíce kečupu, majoránka, sůl, mletý pepř, česnek

Postup přípravy: Nahrubo nastrouhanou cuketu osolíme a necháme pustit a odtéct vodu. Poté přidáme mleté maso a ostatní ingredience a vše dobře promícháme. Z takto připraveného těsta tvarujeme karbanátky. Pokud je těsto příliš řídké, zahustíme jej strouhanou. Karbanátky položíme na plech vyložený pečicím papírem a vložíme do předem vyhřáté trouby, ve které je při teplotě 220 °C pečeme cca 40 minut, až jsou karbanátky hotové.


Další články

Cuketové karbanátky s ovesnými vločkami obalíme ve strouhance.
Polévka minestrone se vyznačuje bohatým obsahem zeleniny.
Pečené brambory v troubě podáváme se sklenicí plnotučného mléka.
Karbanátky s patizonem chutnají s brambory.
Krémová polévka z cukety kterou rozmixujeme.
Polévku z cukety se sýrem posypeme zelenou petrželkou.
Nakládaný zázvor v medu necháme odstát několik dní.
Pochoutka jménem cibule se vyskytuje ve více než třech stech druhů.
Vylisovaný olivový olej je součást středomořské kuchyně.
Cuketové karbanátky smažíme dozlatova.
Sušený červený pepř lze nesnadno konzervovat.
Medová buchta na plech vymazaný a moukou vysypaný.
Cuketa s mletým masem chutná s bramborovou kaši.
Špenátový závin podáváme ještě teplý.

Cuketové karbanátky pečené v troubě přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů