Oko

Cuketová buchta s tvarohem

Jídla z cukety

Na přípravu jídla cuketová buchta s tvarohem budeme potřebovat:
400 g cukety, 250 g tvarohu, 100 g mrkve, 4 vejce, 95 g kukuřičné nebo pšeničné krupice, mletý pepř, sůl

Postup přípravy: Cuketu a mrkev nastrouháme, osolíme a opepříme mletým pepřem, přidáme tvaroh, vajíčka, krupici a důkladně vymícháme.

Připravíme si menší plech, dno vyložíme pečícím papírem nebo vymažeme tukem a navrstvíme cuketovou hmotu.

Pečeme v troubě předem vyhřáté na teplotu 200 °C 35-40 minut.


Další články

Ekologický pepř z okraje indické rezervace.
Vanilka patří k Vánocům.
Domácí výroba tofu ze sóji.
Cuketová buchta s ořechy a citronovou šťávou.
Olivový olej je typickou součástí středomořské kuchyně.
Robi maso obsahuje množství rostlinných bílkovin.
Petržel se dá využít jako ozdoba i jako koření.
Minestrone, originální italský recept na polévku, uvařit ji není složité.
Citron pomáhá při odkyselení organismu, paradoxně působí zásadotvorně.
Vějíř se stal ozdobou žen na několik století.
Jak jíst kustovnici čínskou v čerstvém stavu nebo sušenou.
Sýr rokfór je známý svými zelenavými žilkami.
Slaná cuketová buchta do které přidáme sýr.
Italská cuketová polévka je ozdobená oreganem.
Majoránka zahradní je jednoletá bylina.
Zapečené cukety s nivou a brambory.
Arašídové máslo je pokrm americké kuchyně.
Cibule pochází podle názoru některých odborníků ze Střední Asie.
Cuketová nádivka s brambory.
Jedlé kaštany

Cuketová buchta s tvarohem přináší recept na jídlo, které je chloubou prostřeného stolu.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů