Oko

Buchta s pudinkem a jablky

Buchty.

Na přípravu jídla buchta s pudinkem a jablky budeme potřebovat:
Těsto: 400 g hladké mouky, 100 g rozpuštěného másla, 100 g cukru moučka, trochu mléka, 1 vejce, 1/2 prášku do pečiva
Náplň: 1,5 kg jablek, 3 sáčky vanilkového pudinku, 12 lžic cukru krystal

Postup přípravy:
Smícháme ingredience a vypracujeme z nich těsto, které necháme odpočinout 2 hodiny v chladu. Poté odpočinuté těsto rozdělíme na 2 části, vyválíme dvě stejné placky ve velikosti plechu a první z nich za pomoci válečku přeneseme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Na tuto placku stejnoměrně navrstvíme náplň připravenou nakrájením jablek na plátky a smícháním s cukrem krystal a pudinkovým práškem. Cukr s pudinkem je dobré smíchat s pokrájenými jablky těsně před použitím, protože nestačí pustit vodu. Opět za pomoci válečku přeneseme druhou vyválenou placku těsta a umístíme ji na jablečnou náplň.

Koláč vložíme do předem na 170 °C vyhřáté trouby a pečeme dorůžova.


Další články

Rychlou buchtu s pudinkem posypeme mletými oříšky.
Buchta s tvarohem a broskvemi se peče asi 20 minut.
Malinový koláč s pudinkem namažeme malinovou marmeládou.
Brambory s tvarohem podáváme s kyselým mlékem.
Buchta s tvarohem a pudinkem na plech je ozdobená jahodami.
Buchta se zakysanou smetanou a pudinkem ozdobená skořicí nebo kakaem.
Kostkový cukr je již v současnosti na celém světě samozřejmost.
Cuketový koláč s ovocem posypeme drobenkou.
Buchtičky s krémem který vaříme do zhoustnutí.
Koláč s jablky a pudinkem pocukrujeme moučkovým cukrem.
Cuketová polévka se smetanou která ji zjemní.
Mléko se konzumuje ponejvíce kravské.
Francouzské brambory se smetanou posypeme nastrouhaným sýrem.
Staročeské buchty pečeme dozlatova.
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem který umícháme v lázni.

Buchta s pudinkem a jablky je recept na jídlo, které naplní čich lahodnou vůní a ústa radostí ze své chuti.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů