Na přípravu jídla medová zálivka na salát budeme potřebovat:
6 lžic medu, kapku olivového oleje, 2 lžíce balsamikového octa
Čas na přípravu: 3 minuty
Postup přípravy:
Med rozšleháme s balsamikovým octem, zakápneme olivovým olejem, dobře promícháme a používáme jako zálivku na různé čerstvé saláty.
Další články
Olivový olej je typickou součástí středomořských kuchyní.
Pikantní medová omáčka ke grilovanému masu před podáváním vychlazená.
Čmeláčí med vystačí pouze pro jejich vlastní potřebu.
Cibule se často používá do salátů.
Medová buchta na plech chutná pocukrovaná.
Pampeliškový med je chutný a zdravý, měl by být označován jako pampeliškový sirup.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Salát z rukoly s medovou zálivkou pokapeme až před konzumací.
Paprikový salát nemusíme solit.
Zásaditý med zmírňuje překyselenosti organismu.
Kolumbovo vejce je symbolický název pro problém se zdánlivě snadným řešením, které však vyžaduje znalosti i důvtip.
Petržel je zmiňována již v římské kuchařské rukověti.
Arašídové máslo najdeme v mnoha amerických kuchařských receptech.
Domácí výroba tofu na které existují stovky receptů.
Jantar
Medová zálivka na salát je recept na jídlo, které zaplní stůl radostí ze své chuti.