Oko

Mořidlo na zvěřinu recept

Recepty se připravují různými způsoby.

Na přípravu jídla podle receptu na mořidlo na zvěřinu se použijí tyto ingredience: 0,25 l 8% vinného octa, 8 zrnek pepře, 4 zrnka nového koření, 1 bobkový list, trochu tymiánu, 100 g cibule, 150 g mrkve, celeru a petržele.

Postup přípravy: Vinný ocet zředíme vodou 1:1 a přidáme koření a nahrubo nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu. Směs 5 minut vaříme a necháme vychladnout. Studeným mořidlem zalejeme odblaněné a vykostěné kusy masa a necháme zatížené uležet v létě 2-3 dny a v zimě 4-5 dní. Maso se stane proležením v mořidle chuťově výraznější a křehčí.

Mořidlo na zvěřinu se hodí především na jakostní druhy mas - z kýty, svíčkové, hřbetu apod., u zvěřiny srnčí, jelení, daňčí, mufloní, zaječí i králičí a černé, ale také medvědí zvěře.


Další články a recepty

Východočeský hrad Svojanov nad městečkem Svojanovem stojí na vrchu, který příkře spadá ke Křetínskému potoku.

Dochucené pečené brambory v troubě zpestřují výběr jídel.

Navrstvené gratinované brambory oživují chuťovou stránku posezení.

Připravená jídla z cukety patří mezi to nejlepší, co může gastronomie nabídnout.

Ze zelí a brambor připravená zelná polévka doplněná o brambory se doplní kostičkami chleba.

Při přípravě se zelná polévka s klobásou doplní o čerstvý chléb.

Lahodná fazolačka se připravuje z fazolí.

Tradiční zelná polévka doplňuje na jídelníčku jídla ze zelí.

Klasicky pojatý francouzský hruškový koláč doplňuje svojí chutí atmosféru posezení u čaje.

Hotové brambory s tvarohem se podávají po částečném zchladnutí.

Jídlo Oyako - Donburi se podává v náležité úpravě.

Dochucené grilované brambory se podávají ve stylu letní grilovací gastronomie.

Na přípravu receptu medové bochánky přijde vhod vedle medu také nádivka.

Na menu mají čínské bochánky vařené v páře místo.

Udržovaný a příkladně spravovaný hrad Michalovice je strážce obchodní cesty. Stojí na strmém ostrohu, jehož svahy spadají k Jizeře.

Mořidlo na zvěřinu jsou recept na jídlo.

Se šikovností připravené špagety s masovou směsí se doplní při podávání nastrouhaným sýrem.

Zvěřina má své kouzlo.

Na pokrm čínské bochánky s masovou náplní se použije masová náplň a těsto.

Mořidlo na zvěřinu v sobě pojí chuť zvěřiny.

Základní surovinou pro výrobu hliníku je bauxit - sedimentární hornina skládající se ze směsi hydratovaných oxidů hlinitých.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů