Oko

Mleté maso s těstovinami recept

Recepty na jídla se připravují podle různých způsobů.

Na přípravu jídla podle receptu mleté maso s těstovinami budeme potřebovat tyto suroviny: 500 g mletého masa, 300 g těstovin, 300 g kysaného zelí, 1 cibule, 2 stroužky česneku, majoránka, pepř, sůl, sádlo nebo olej.

Postup přípravy: Na sádle nebo oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a orestujeme. Přidáme vymačkané a překrájené zelí, prolisovaný česnek, majoránku, pepř a sůl. Nakonec vmícháme uvařené těstoviny. Vše dobře promícháme a dáme zapéct do trouby vyhřáté na 200°C na 25 - 30 minut.


Další články a recepty

S ovesnými vločkami připravená špenátová polévka se doplní smetanou.

Nakrájené a zapečené brambory s mletým masem se podávají se zeleninovým salátem.

Připravené špenátové karbanátky patří ke gastronomickým stálicím. Čím jsem starší, tím více přicházím špenátovým karbanátkům na chuť.

Dochucený cuketový nákyp se zahustí za pomoci přidání mouky do potřebné hustoty a zpestřuje pak jídelníček.

Hotová koprová omáčka s hovězím masem, běžně zvaná koprovka, se podává po částečném zchladnutí.

Díky smetaně jemná cuketová polévka se povaří a nalije do hlubokých talířů.

Připravená koprová omáčka s vejcem má styl.

Do husta uvařená dýňová polévka zpestřuje svou přítomností na menu výběr jídel pro stolování.

Brambory nebo kaší doplněná cuketa s mletým masem doplní pro opravdové jedlíky také hranolky.

Z kopru připravená koprová omáčka se sladí s houskovým knedlíkem a pečeným hovězím masem.

Z brambor a hub uvařená bramboračka s houbami chutná naší polévkové rodině i ostatním.

Hladká kroupová polévka se rozmixuje.

Dochucená gulášová polévka z mletého masa se hodí jako první chod oběda.

Mleté maso s těstovinami se připravují z mletého masa, kysaného zelí, česneku a těstovin.

Na přípravu receptu kulajda ze sušených hub přijde vhod vedle brambor, kmínu, smetany, natvrdo uvařených vajec, octa a kopru také bobkový list.

Smetanou s nouhou zahuštěná koprová polévka se doplní rozkvedlaným vajíčkem.

Najemno rozmixovaná krémová bramboračka přijde vhod v zimě i během zbytku roku.

Jídlo kulajda s houbami a koprem se podává jako pokrm na poledním menu.

Mleté maso s těstovinami má vyváženou chuť.

Na pokrm cuketová omáčka použijeme čerstvou cuketu, česnek, koření a zakysanou smetanu.

Doslova uměleckým způsobem připravené smetanové špagety se připraví se žampiony, kelímkem šlehačky a nivou.

Na jídelníčku má smetanová omáčka na špagety místo.

Nakysle dochucená kulajda se podává v náležitě pompézním stylu, který je právě pro kulajdu typický.

Mleté maso s těstovinami v sobě ukrývá chuť mletého masa, kysaného zelí, česneku a těstovin.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů