Recepty na jídla se připravují podle různých způsobů.
Na přípravu jídla podle receptu kuřecí závitky budeme potřebovat tyto suroviny: kuřecí prsíčka, sůl, pepř, šunkový salám, tvrdý plátkový sýr, vejce, hladká mouka, strouhánka, olej.
Postup přípravy: Kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, opepříme a přidáme koření na kuře. Na koření poklademe plátek šunkového salámu a sýra a srolujeme. Připíchneme párátky a obalíme v trojobalu. Osmažíme.
Další články a recepty
Východoasijská tradiční čínská medicína řeší také způsob stravování.
Do měkka dušený záhorácký závitek se doplní houskovým knedlíkem nebo případně rýží.
Před osmažením kuřecí řízky v jogurtu naklepeme a marinujeme.
Osmažené čínské řízky zpestřují výběr jídel.
Natí z petrželky posypaná kuřecí polévka má na talíři náležitý šmrnc.
Z plátků cukety připravené cuketové řízky se po osmažení podávají. Čím jsem starší, tím více přicházím cuketovým řízkům na chuť.
Z kuřecího masa, paprik, burských oříšků a zálivky uvařené kuřecí kung pao chutná příznivcům kuřecích jídel s náznakem orientálního hávu.
Připravené grilované kuře patří k perlám gastronomie.
V Číně má cvičení čchi kung své místo.
Kuřecí závitky se připravují z kuřecího masa, soli, pepře, šunkového salámu, sýru, trojobalu a oleje na osmažení.
Kuličkami hrášku doplněné kuřecí rizoto se podává v odpovídajícím stylu.
Díky širokým nudlím hustá polévka husí kaldoun se uvaří.
Do měkka upečené závitky z mletého masa se přelijou šlehačkou smíchanou s kečupem a strouhaným sýrem.
Základní jídlo pečené kuře s rýží se peče pomalu a částečně se podobá známé paelle.
Do změknutí dušené zelné závitky přijdou vhod v létě i během ostatních částí roku.
Na pokrm kuřecí perkelt použijeme kuřecí maso, loupaná rajčata, papriky, cibuli a mletou papriku.
Naklepaní, obalené a osmažené řízky z králíka se doplní uvařenými brambory.
Kuřecí závitky v sobě ukrývají chuť kuřecího masa, soli, pepře, šunkového salámu, sýru, trojobalu a oleje.
Podobně jako vizitka i dopisní (hlavičkový) papír svým způsobem vypovídá o jeho majiteli.