Recepty se různě připravují.
Na přípravu jídla podle receptu brokolicový krém budeme potřebovat tyto ingredience: 500 g brokolice, 1 cibule, 1 lžíce margarín, 500 ml zeleninového vývaru, 250 ml mléka, 1 pórek, 100 g anglické slaniny, petrželka, 150 g taveného sýra.
Postup přípravy: Cibuli dáme zesklovatět na rozehřátý margarín, podlijeme vývarem a mlékem, přidáme brokolici a dusíme 15 minut na mírném ohni. Anglickou s pórkem a petrželkou osmahneme. Dušenou brokolic s vývarem a mlékem rozmixujeme, přimícháme anglickou s pórkem a sýr a ohříváme až se sýr rozpustí.
Další články a recepty
Náležitě připravená koprová omáčka tvoří jednu položek pohoštění.
Během přípravy se bramboračka s houbami doplní rozšlehaným vejcem.
Náležitě dochucený tvarohový krém tvoří jeden ze základů pohoštění.
Lahodně chutnající těsto na pizzu se připravuje z mouky a kvasnic.
Z brokolice uvařený brokolicový krém se doplní šunkou.
Kořením ochucená zelňačka s houbami korunuje pochutnání u prostřeného stolu.
Klasický karamelový krém s postupem srozumitelným pro začátečníky i pokročilé.
Trepanace lebky byla prováděna až do středověku.
Křupavá pizza doma pečená se skví na seznamu jídel.
Pokrm krémová bramboračka se podává náležitě ozdobený.
Na jídlo avokádový krém se použije avokádo.
Na jídelníčku si koprová omáčka se zastřeným vejcem vydobyla pevné místo.
S mistrovskou dovedností připravený čokoládový krém se doplní vychladlým pudinkem.
Vařím si v kuchyni na sporáku.
Čas pro brokolicový krém nadchází.
Dochucená rajská omáčka z rajčatového pyré se hodí pro roli stylového jídla z pyré.
Na přípravu jídla bramboračka se sušenými houbami přijdou vhod vedle brambor také sušené houby.
Brokolicový krém v sobě spojuje chuť brokolice.