Oko

Kuře s bylinkami v pomalém hrnci recept

Různé recepty se připravují různými způsoby.

Pokrm kuře s bylinkami v pomalém hrnci se připravuje ze surovin:
1 cibule,
kuře asi 1250 gramů,
2 stroužky česneku,
750-800 ml konzervovaných rajčat s nálevem,
1 KL soli,
1/4 KL mletého černého pepře,
1 KL sušené dobromysli nebo hrst čerstvé,
1 KL sušené bazalky nebo hrst čerstvé ,
1 bobkový list.

Postup přípravy receptu:
Kuře nakrájíme na kousky, kůži odstraníme.

Bylinky nasekáme na drobno.

Do pomalého hrnce dáme cibuli nakrájenou na plátky, přidáme ostatní ingredience v pořadí, jak jsou napsány.

Vaříme zakryté na LOW 6-8 hodin, nebo na HIGH 3-4 hodiny.

Doporučená příloha: těstoviny nebo rýže.


Další recepty a články

Vodní nádrž Sedlice na řece Želivce je vytvořena zadržením vody pomocí kamenné přehrady pod soutokem říčky Hejlovky a Jankovského potoka.

Šťavnaté knedlíky s vajíčkem jsou kulinářská specialita pro šikovné kuchaře, kteří si chtějí k večeři udělat něco dobrého a zrovinka jim zbylo v lednici po vepřo knedlo zelo několik houskových knedlíků. Je to zkrátka lahoda pochutnání.

Plyn butan se dodává v láhvích jako palivo určené pro vařiče a podobné účely.

Sterilované americké okurky podle Šarloty jsem ochutnala před rokem na jedné grilovačce. Americké okurky jsou tradiční příprava zeleniny. Mám je rád, je to zkrátka lahoda.

Doma s fortelem připravený hovězí vývar z kostí se dále používá při vaření. Podává se pak v hlubokých porcelánových talířích doplněný o krajíce chleba nebo jinou přílohu.

S kuchařským umem připravené chlupaté knedlíky se podávají jako příloha k jídlům. Chlupaté knedlíky jsou tradiční příloha k jídlům. Chlupaté knedlíky patří do zlatého fondu tradiční české kuchyně.

Šťávou překypující šťavnaté kuře podáváme s vařenými brambory a kyselou nakládanou okurkou nebo jinou zeleninou.

Kuře s bylinkami v pomalém hrnci s chutí bylinek.

Další články a recepty:

Recept na tradiční jídlo borůvkové knedlíky, které se připraví z borůvek předem přebraných a těsta a pak podávané s kakaem nebo kávou. Borůvkové knedlíky jsou něco lidového, co zasytí, co zpestří výběr na menu.

Připravená kuřecí bábovka se připraví tak, že na maso vyskládáme anglickou slaninu, rozklepneme vejce, přidáme tvrdý salám, nastrouhaný tvrdý sýr a klobásku. Kuřecí bábovka se podává samotná nebo s přílohou. Kuřecí bábovka si již i u nás v kuchyni drží své místo.

Při přípravě se pokrm květáková polévka se zeleninou ozdobí nasekanou čerstvou nebo sušenou zelenou natí dle chuti.

Po osmažení mají kuřecí závitky zlatavě zbarvený a jemně křupavý povrch. Kuřecí závitky v sobě organicky pojí vyzrálou chuťovou kombinaci kuřecího masa. Připravené kuřecí závitky se vyjímají na talířích či v jídelních miskách na prostřených jídelních stolech.

Minerál lupek vznikl usazením vrstev jílovce na dně prehistorického moře.

Aktivní uhlí má pórovitou strukturou a velký vnitřní povrch, díky čemuž dokáže adsorbovat široké spektrum různých látek.

Recept na grilované kuře, které se může nechat zabalit do alobalu a dobře progrilovat na rozpáleném grilu.

Pojďme vsadít spíše na klasiku. A takové je kuře s bylinkami v pomalém hrnci.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů