Oko

Zelí z červené řepy recept

Recepty na jídla se připravují rozmanitými způsoby.

Zelí z červené řepy se připravuje ze surovin:
1 cibule
1 lžíce sádla nebo oleje
4 kusy červené řepy
zeleninový vývar cca 1100ml
hladká mouky na zahuštění
sůl
pepř
drcený kmín
cukr
ocet.

Postup přípravy receptu: Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli, přisypeme oloupanou a nahrubo nastrouhanou červenou řepu. Podlijeme vývarem a vaříme asi čtvrt hodiny, osolíme, okmínujeme, opepříme a zahustíme moukou smíchanou v trošce studené vody. Dochutíme cukrem a octem.


Další recepty a články

Lákavou vůni vonící cuketový segedín se dochutí kořením.

Doma připravený chřestový quiche se při servírování podává na talířích.

Měkké lipové dřevo vyhledávají především řezbáři.

V míse podávaný salát z červené řepy s křenem vykouzlí na tvářích jedlíků úsměvy.

V troubě upečený cuketový moučník oživuje stolování u prostřeného stolu.

Sýrem feta doplněný gruzínský adžabsandal se zapeče.

Do zlatova upečený cuketový koláč umí zasytit.

Zelí z červené řepy se podává k jídlům.

Statný hořec žlutý vyrůstá do výšky 50 až 140 centimetrů, kvete žlutými květy velikými až 3 centimetry.

V míse promíchaný salát z červené řepy se podává lehce vychlazený.

Vejci doplněný cuketový bramborák souzní s jídly cuketového stylu.

S citem připravený boršč z červené řepy se podává ozdobený lžicí zakysané smetany.

Vonící špenátové palačinky se doplní najemno nastrouhaným sýrem.

Jemný kuřecí guláš se připraví z kuřecího masa, česneku, cibule a koření.

Ovocem oživený cuketový koláč s ovocem se podává k zakousnutí.

Zelí z červené řepy se připravuje z červené řepy, koření, vývaru a cibule.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů