Oko

Žampionový krém recept

Recepty na jídla se připravují rozmanitými způsoby.

Na přípravu jídla žampionový krém budeme potřebovat suroviny:
cibule
olej
hladká mouka
masox
sůl
pepř
žampiony
200 ml mléka nebo 1 smetanu.

Postup přípravy: Cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme na oleji do zesklovatění, přidáme hladkou mouku a vytvoříme cibulovou jíšku.

Mícháme do té doby než začne hnědnout, ale zhnědnout ji nenecháme. Za stálého míchání vlejeme asi 1 litrem vody (studené). Stále mícháme, aby se nám jíška nepřichytila k hrnci. Přidáme masox. Když se polévka začne vařit, vlijeme mléko nebo smetanu. Pak polévku přivedeme znovu k varu a dochutíme podle potřeby pepřem a solí. Přidáme nakrájené a omyté žampiony. Vaříme 10 až 15 minut.


Další články a recepty

Při přípravě jarní bramborový salát zvesela promícháme.

Připravený kapr po indicku chutná příznivcům osobitých jídel pojatých v náležitém stylu.

Upečené kuře na zelí se na talíři neztratí.

Jemný grenadýrský pochod doplní kysané zelí nebo kyselá okurka v misce.

Po dovaření je kuřecí polévka s kukuřicí s umem připravené jídlo.

Jídlo žampionový krém se připravuje z kvalitních surovin.

Brambory a okurkovým salátem doplněné kuřecí řízky v jogurtu se podávají ve vkusné upravě.

Jemná bramborová polévka se připraví z brambor, mouky, másla, zeleniny a koření.

Stylové jídlo kuřecí polévka se podává ještě za tepla.

Žampionový krém se doplní nakrájenými žampiony.

Lákavou vůní se hlásící kuřecí guláš se dochutí utřeným česnekem a majoránkou. Postupem času přicházím kuřecímu guláši na chuť.

Brokolicový pokrm brokolicový krém se promíchá a podává namazaný na krajíce chleba.

Do měkka dušené kuře na paprice chuťově doplňuje smetana a jemné noky či houskové knedlíky.

Rychle rostoucí orsej jarní je nízká vytrvalá pokryvná bylina vytvářející často souvislý porost dlouze řapíkatých listů s ledvinitou vroubkovanou svrchu lesklou čepelí.

Důkladně promíchaný čokoládový krém se podává vychladnutý.

Rostlina bledule jarní následuje brzy na jaře sněženky.

Lákavou vůní se hlásící bramborová kaše se dochutí mlékem, máslem a troškou soli.

Žampionový krém je perla mezi hustými polévkami.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů