Recepty na jídla se připravují rozmanitými způsoby.
Na přípravu jídla žampionový krém budeme potřebovat suroviny:
cibule
olej
hladká mouka
masox
sůl
pepř
žampiony
200 ml mléka nebo 1 smetanu.
Postup přípravy: Cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme na oleji do zesklovatění, přidáme hladkou mouku a vytvoříme cibulovou jíšku.
Mícháme do té doby než začne hnědnout, ale zhnědnout ji nenecháme. Za stálého míchání vlejeme asi 1 litrem vody (studené). Stále mícháme, aby se nám jíška nepřichytila k hrnci. Přidáme masox. Když se polévka začne vařit, vlijeme mléko nebo smetanu. Pak polévku přivedeme znovu k varu a dochutíme podle potřeby pepřem a solí. Přidáme nakrájené a omyté žampiony. Vaříme 10 až 15 minut.
Další články a recepty
Při přípravě jarní bramborový salát zvesela promícháme.
Připravený kapr po indicku chutná příznivcům osobitých jídel pojatých v náležitém stylu.
Upečené kuře na zelí se na talíři neztratí.
Jemný grenadýrský pochod doplní kysané zelí nebo kyselá okurka v misce.
Po dovaření je kuřecí polévka s kukuřicí s umem připravené jídlo.
Jídlo žampionový krém se připravuje z kvalitních surovin.
Brambory a okurkovým salátem doplněné kuřecí řízky v jogurtu se podávají ve vkusné upravě.
Jemná bramborová polévka se připraví z brambor, mouky, másla, zeleniny a koření.
Stylové jídlo kuřecí polévka se podává ještě za tepla.
Žampionový krém se doplní nakrájenými žampiony.
Lákavou vůní se hlásící kuřecí guláš se dochutí utřeným česnekem a majoránkou. Postupem času přicházím kuřecímu guláši na chuť.
Brokolicový pokrm brokolicový krém se promíchá a podává namazaný na krajíce chleba.
Do měkka dušené kuře na paprice chuťově doplňuje smetana a jemné noky či houskové knedlíky.
Rychle rostoucí orsej jarní je nízká vytrvalá pokryvná bylina vytvářející často souvislý porost dlouze řapíkatých listů s ledvinitou vroubkovanou svrchu lesklou čepelí.
Důkladně promíchaný čokoládový krém se podává vychladnutý.
Rostlina bledule jarní následuje brzy na jaře sněženky.
Lákavou vůní se hlásící bramborová kaše se dochutí mlékem, máslem a troškou soli.
Žampionový krém je perla mezi hustými polévkami.