Oko

Boloňské špagety s omáčkou z mletého masa recept

Recepty na jídla se připravují rozmanitými způsoby.

Na přípravu jídla boloňské špagety s omáčkou z mletého masa budeme potřebovat suroviny:
1 balení špaget
500 g mletého hovězího masa
750 g rajčat z konzervy
3 cibule
6 stroužků česneku
1 lžička mleté sladké papriky
1 lžička kapary
1 lžička tymiánu
sůl
2 lžíce čerstvé bazalky
polovinu lžičky mletého pepře
olivový olej
200 g tvrdého sýra
zelená petrželka.

Postup přípravy: Ve velké pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm nadrobno pokrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Přidáme mleté maso a za stálého míchání ho 5 minut smažíme. Poté přidáme rajčata z konzervy (pokud nejsou nakrájena, nakrájíme) i se šťávou a promícháme. Osolíme, posypeme mletou paprikou a pepřem, přidáme kapary a promícháme. Necháme společně chvíli dusit. Nakonec přidáme bazalku a tymián. Špagety uvaříme dle návodu na obalu, hotové položíme na talíře, polijeme omáčkou a posypeme sýrem a nasekanou zelenou petrželkou.


Další články a recepty

Do zlatova grilované brambory je s umem připravený recept.

Zapečené mleté maso s těstovinami se v talíři neztratí.

Připravené boloňské špagety chutnají znalcům pokrmů pojatých v osobitém stylu.

Aliena je domácí mazlík lorda Peťase.

Při přípravě se koprová omáčka s hovězím masem ve velkém hrnci zvesela promíchává.

Jemná koprová omáčka se zjemní smetanou a podává s knedlíky.

Jídlo boloňské špagety s omáčkou z mletého masa se připravuje z kvalitních surovin. Posypeme je nakonec sýrem a nadrobno nasekanou zelenou petrželkou.

Bramborový pokrm zapečené brambory s mletým masem se nakrájí, zapeče a krátce před koncem posype strouhaným sýrem.

Jemné špagety carbonara se připraví z anglické slaniny, cibule, vajec a česneku. Postupem času přicházím špagetám carbonara na chuť.

Do měkka uvařené domácí boloňské špagety chuťově doplňuje najemno utřený česnek.

Boloňské špagety s omáčkou z mletého masa se připravuje s citem.

Lákavou vůní se hlásící koprová omáčka s vejcem se dochutí bylinkami, především koprem.

Stylové jídlo rychlé vepřo knedlo zelo se podává ještě horké.

Někdejší pozdně gotický hrad Buštěhrad dnes nalezneme jako jeho pozůstatky ve stejnojmenné obci na Kladensku, kde jsou dnes součástí několika zdejších domů.

Gotický hrad Okoř stál v údolí Zákolanského potoka zhruba 15 kilometrů severozápadně od centra hlavního města Prahy.

Oblíbený hovězí hamburger podáváme v žemli doplněný zeleninou.

Knedlíky doplněné vepřo knedlo zelo se podává vkusně a elegatně upravené.

Boloňské špagety s omáčkou z mletého masa je tradice, která pozvedá styl a úroveň jídelníčku.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů