Oko

Znojemská z krůtího masa recept

Na přípravu jídla znojemská z krůtího masa budeme potřebovat:
500 g krůtího masa, 1 cibuli, 1 sterilovanou okurku, 1 vařené vejce, 1 lžíci plnotučné hořčice, 1 lžičku sojové omáčky, 1 lžičku sladké papriky, 1 lžíci hladké mouky, sůl, mletý pepř, vodu, olej.

Postup přípravy: Na rozpáleném oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso, sladkou papriku, sojovou omáčku, hořčici, sůl a mletý pepř. Podlijeme teplou vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájený okurek a vejce. Podle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody.

Znojemskou z krůtího masa podáváme s houskovým knedlíkem.


Další články

Kuřecí guláš doplní nejlépe brambory.

Hustá a vonící fazolová polévka s uzeným masem doplní pro lepší říz nadrobno nakrájená feferonka.

Z ocele postavená Eiffelova věž v Paříži vytváří nepřehlédnutelnou dominantu města na Seině.

Proslulá šikmá věž v Pise je zvonice chrámu v Pise. Stavba šikmé věže v Pise započala roku 1173, avšak vzhledem k naklonění zaviněnému měkkým podložím nebyla dokončena podle původních plánů.

Podušený špenát s kuřecím masem ze špenátového protlaku zapečeme v horké troubě.

Kaliningradská oblast má ambice stát se obchodním a ekonomickým oknem do světa.

Docela obyčejná sůl byla známa již pravěkým zemědělcům.

Hotové grilované krůtí maso podáváme s avokádovým dipem.

Krystaly tvořená sůl kamenná je snadno rozpustná ve vodě.

Znojemská z krůtího masa se při posezení u jídelního stolu může stát chloubou domácí jídelní tabule.

Z poloviny hlávky zelí, ředkviček, mrkve, jablek, majolky, zakysané smetany, mletého pepře a soli připravený salát ze zelí, smetany a ředkviček na talíři doplní pečivo. Z talířů se šíří jeho vůně.

Možnosti všestranného využití soli vychází z jejích uniktních vlastností.

Výkonná vodní elektrárna Itaipú vyrábí elektřinu z energie řeky Paraná.

Znojemská z krůtího masa je zde a vypadá jedle.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů