Oko

Kuřecí špíz recept

Na přípravu jídla kuřecí špíz budeme potřebovat:
500 g plátků kuřecího masa, měkký salám, cibuli, sladkou mletou papriku, ďábelské koření, mletý pepř, sůl, olej.

Postup přípravy: Plátky kuřecího masa naklepeme a nakrájíme na kousky.

Do misky vložíme 1 lžičku ďábelského koření, 1 lžičku sladké mleté papriky, 1 lžičku soli, 1/2 lžičky mletého pepře, přidáme kousky kuřecího masa a promícháme. Na špejle střídavě napichujeme maso, salám, cibuli... Špíz opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Vložíme do zapékací mísy, podlijeme trochu vodou a pečeme v troubě asi 30 minut.

Kuřecí špízy podáváme s brambory a zeleninou.


Další články

Kuřecí plátky v anglické slanině podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.

Vysoce pokročilá neurochirurgie je obor zabývající se operační léčbou onemocnění mozku, míchy, páteře a periferních nervů.

Proslavené kuřecí kousky na kari chutnají doplněné uvařenou rýží, těstovinami nebo houskovým knedlíkem.

Tradičním způsobem připravené cuketové špízy nalézají využití při letním stolování v lůně přírody.

Z králičího masa připravená králičí čína se nakonec za stálého míchání opeče ze všech stran.

Rozsáhlý Pražský hrad se tyčí nad historickým centrem města Praha. Pražský hrad patří mezi nejkrásnější a nejrozlehlejší památky Prahy, největší hradní areál na světě slouží již od 9. století jako sídlo českých knížat, králů a prezidentů.

Hustá polévka kuřecí kaldoun s játrovými knedlíčky nalézá využití jako jednen z chodů oběda u bohatě prostřeného stolu.

Na malém talířku podávaná kakaová roláda se krájí na plátky.

Lákavě vonící kuře na kari s rýží doplní pro vláčné propečení položený plátek másla a dopečeme jej odkryté, aby se na povrchu vytvořila krásně křupavá kůrka.

Léty ověřeným způsobem připravená cuketa s zapečená s nivou se obvykle podává s brambory a zeleninovým salátem.

Kuřecí špíz mohou být při podávání chlouba jídelního stolu.

Špízy jsou letní dobrota, která potěší milovníky dobrého jídla.

Během přípravy cuketová čína získá svoji typickou konzistenci, chuť a vůni, podáváme ji s bramborem anebo chlebem.

Z kuřecího masa, nivy, šlehačky, soli, pepře, kuřecího vývaru a oleje tradičním způsobem připravené kuřecí nudličky s nivou na talíři rozjasní chvíle stolování.

Kuřecí maso patří v gastronomii k široce oblíbeným surovinám používaným při kuchyňské přípravě jídel a pokrmů.

Nejprve upečená a poté nakrájená kuřecí roláda se při podávání doplní bramborovou kaší a zeleninou.

Recept na kuřecí špíz má své osobité kouzlo.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů