Na přípravu jídla kuřecí řízečky v bulce budeme potřebovat:
500 g plátků kuřecího masa, 300 ml bílého jogurtu, 100 g hladké mouky, 2 lžičky soli, 1 lžičku sladké papriky, 1/2 lžičky pepře, 1/2 lžičky sušeného česneku, 1 lžičku steakového koření.
Postup přípravy: Plátky kuřecího masa jemně naklepeme, nakrájíme na menší řízečky a naložíme do jogurtu na 2-3 hodiny.
Mouku smícháme s kořením. Naložené kousky masa v mouce obalíme a smažíme na oleji. Po vychladnutí potřeme tatarskou omáčkou a vložíme do rozkrojené bulky s kouskem čínského zelí.
Další články
Znojemská z krůtího masa podáváme s houskovým knedlíkem.
Z ocele postavená Eiffelova věž v Paříži vytváří nepřehlédnutelnou dominantu města na Seině.
Kaliningradská oblast má ambice stát se pobaltským Honkongem.
Podušený špenát s kuřecím masem ze špenátového protlaku zapečeme v horké troubě.
Docela obyčejná sůl byla známa již pravěkým zemědělcům.
K doplnění jídla uzená kotleta na česneku přijdou vhod chlupaté knedlíky.
Novomlýnská vodárenská věž byla vystavěna za účelem zásobování severní části města Prahy vodou.
Na přípravu jídla vepřová panenka v anglické slanině je potřeba půl kilogramu vepřové panenky.
Proslulá šikmá věž v Pise je zvonice chrámu v Pise. Stavba šikmé věže v Pise započala roku 1173, avšak vzhledem k naklonění zaviněnému měkkým podložím nebyla dokončena podle původních plánů.
Na kuřecí špíz potřebujeme půl kilogramu kuřecího masa.
Krystaly tvořená sůl kamenná je snadno rozpustná ve vodě.
Pečené kuřecí nudličky na banánech podáváme s opečenými brambory.
Kuřecí řízečky v bulce se při stolování mohou stát chloubou domácí jídelní tabule.
Z poloviny hlávky zelí, mrkve, ředkviček, jablek, zakysané smetany, majolky, mletého pepře a soli připravený salát ze zelí, smetany a ředkviček na talíři doplní pečivo. Z talířů se šíří jeho vůně.
Výkonná vodní elektrárna Itaipú vyrábí elektřinu z energie řeky Paraná.
Možnosti všestranného využití soli vychází z jejích uniktních vlastností.
Kuřecí řízečky v bulce jsou zde.