Oko

Čokoládový krém recept

Na přípravu jídla čokoládový krém budeme potřebovat:
1 čokoládový pudink, 1 čokoládka kaštany, 250 ml mléka, 250 g másla, 150 g moučkového cukru.

Postup přípravy: V mléce rozmícháme čokoládový pudink, přidáme čokoládku ledové kaštany a uvaříme. Necháme vychladnout. Máslo ušleháme s cukrem a přimícháme vychladlý pudink.


Další články

Kakaový nanuk dáme zmrazit.

Mezi gastronomickou veřejností oblíbené tvarohové švestkové knedlíky vaříme, až vyplavou na povrch.

V troubě upečená tvarohová buchta se naplní náplní připravenou z tvarohu.

Pečené borůvkové muffiny tvoří pomyslnou křišťálově se lesknoucí výkladní skříň jídelníčku.

K rozšíření výběru vánočního cukroví sloužící čokoládové košíčky se nechají ztuhnout. Každý již patrně ochutnal čokoládové košíčky, avšak znáte jejich vánoční variantu?

Italský Fiat Fullback nabízí dvě verze karoserie, motoru i převodovky.

Lákavou vůni kolem sebe šířící borůvkové knedlíky se doplní šlehačkou.

Na válu připravené těsto na pizzu rozválíme na tenký pizzový plát a poklademe jej na povrchu ingrediencemi.

Úchvatný Grand Canyon v USA vytvářela po celé věky řeka Colorado.

Tradičně ověřeným způsobem připravený brokolicový krém se obvykle podává na rohlíku posypaný sekanou pažitkou.

Doma připravený borůvkový džem nachází využití při přípravě letního stolování.

Čokoládový krém může zpestřit a rozšířit jídelníček.

Z těsta připravený čokoládový koláč s malinami se podává k horké kávě nebo čaji.

Doma připravené karamelové šuhajky rozjasní stůl.

Při přípravě se cuketový krém nakonec ozdobí olivami.

Popisuji recept na jídlo čokoládový krém.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů