Na přípravu jídla andělské kuřecí plátky budeme potřebovat:
4 plátky kuřecího masa, 2 lžíce másla, 2 lžíce oleje, koření Andělská křidýlka, 1-2 lžíce hladké mouky, kuřecí vývar, sůl.
Postup přípravy: Plátky kuřecího masa lehce naklepeme, posypeme kořením a z obou stran opečeme na másle s olejem. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Poté zahustíme moukou, zalijeme vývarem a povaříme. Podle chuti osolíme.
Andělské kuřecí plátky podáváme s rýží.
Další články
Kuřecí perkelt doplní nejlépe houskový knedlík nebo noky.
Hotové grilované krůtí maso podáváme s avokádovým dipem.
Krystaly tvořená sůl kamenná je snadno rozpustná ve vodě.
Podušený špenát s kuřecím masem ze špenátového protlaku zapečeme v horké troubě.
Hustá a vonící fazolová polévka s uzeným masem doplní pro lepší říz nadrobno nakrájená feferonka.
Proslulá šikmá věž v Pise je zvonice chrámu v Pise. Stavba šikmé věže v Pise započala roku 1173, avšak vzhledem k naklonění zaviněnému měkkým podložím nebyla dokončena podle původních plánů.
Docela obyčejná sůl byla známa již pravěkým zemědělcům.
Do změknutí masa vařené hovězí plátky s rýží již nezahušťujeme.
Polévka kuřecí kaldoun s játrovými knedlíčky má ambice stát se jedním z chodů oběda.
Andělské kuřecí plátky se při posezení u jídelního stolu mohou stát chloubou jídelníčku.
Z cibule, cuket, vývaru, česneku, oleje, sojové omáčky, mleté sladké papriky, špetky chilli, soli, mletého pepře a mouky na zahuštění připravený zeleninový cuketový guláš na talíři doplní pečivo. Z talířů se šíří jeho svěží vůně.
Restovaná kuřecí paella se ozdobí pro lepší pohled i chuť citronem a posypanou naťovou cibulkou.
Kuřecí maso patří v kuchyni po celém světě k nejhojněji používaným druhům masa.
Při přípravě kuřecí řízečky v bulce doplní kousek čínského zelí.
Recept na andělské kuřecí plátky je zde.