Oko

Andělské kuřecí plátky recept

Na přípravu jídla andělské kuřecí plátky budeme potřebovat:
4 plátky kuřecího masa, 2 lžíce másla, 2 lžíce oleje, koření Andělská křidýlka, 1-2 lžíce hladké mouky, kuřecí vývar, sůl.

Postup přípravy: Plátky kuřecího masa lehce naklepeme, posypeme kořením a z obou stran opečeme na másle s olejem. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Poté zahustíme moukou, zalijeme vývarem a povaříme. Podle chuti osolíme.

Andělské kuřecí plátky podáváme s rýží.


Další články

Kuřecí perkelt doplní nejlépe houskový knedlík nebo noky.

Hotové grilované krůtí maso podáváme s avokádovým dipem.

Krystaly tvořená sůl kamenná je snadno rozpustná ve vodě.

Podušený špenát s kuřecím masem ze špenátového protlaku zapečeme v horké troubě.

Hustá a vonící fazolová polévka s uzeným masem doplní pro lepší říz nadrobno nakrájená feferonka.

Proslulá šikmá věž v Pise je zvonice chrámu v Pise. Stavba šikmé věže v Pise započala roku 1173, avšak vzhledem k naklonění zaviněnému měkkým podložím nebyla dokončena podle původních plánů.

Docela obyčejná sůl byla známa již pravěkým zemědělcům.

Do změknutí masa vařené hovězí plátky s rýží již nezahušťujeme.

Polévka kuřecí kaldoun s játrovými knedlíčky má ambice stát se jedním z chodů oběda.

Andělské kuřecí plátky se při posezení u jídelního stolu mohou stát chloubou jídelníčku.

Z cibule, cuket, vývaru, česneku, oleje, sojové omáčky, mleté sladké papriky, špetky chilli, soli, mletého pepře a mouky na zahuštění připravený zeleninový cuketový guláš na talíři doplní pečivo. Z talířů se šíří jeho svěží vůně.

Restovaná kuřecí paella se ozdobí pro lepší pohled i chuť citronem a posypanou naťovou cibulkou.

Kuřecí maso patří v kuchyni po celém světě k nejhojněji používaným druhům masa.

Při přípravě kuřecí řízečky v bulce doplní kousek čínského zelí.

Recept na andělské kuřecí plátky je zde.

Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů